Sujal Oemraw en familie zijn gisteren 17 december 2020 voor een kennismaking tevens promotie bij de Districtscommissaris van Saramacca Mevr. Sherin Bansi-Durga langs geweest. Sujal kreeg de gelegenheid zich voor te stellen en gaf daarnaast aan dat hij van jongs af geïnteresseerd is in het bespelen van instrumenten en ook zingen.

Vanaf zijn zevende jaar begon hij lessen te volgen om instrumenten te bespelen, waarbij hij alle motivatie kreeg van zijn familie en vrienden. Na alle inzet en creativiteit heeft hij zijn eerste CD genaamd “The beginning” kunnen lanceren. Deze is nu te verkrijgen bij alle filialen van Sunvic Shopping. Ook mocht de Dc een exemplaar van zijn CD ontvangen. De DC op haar beurt moedigde Sujal aan om naast zijn studie ook door te gaan met zijn zang en muziek carrière, en gaf ook aan bereid te zijn voor eventuele ondersteuning waarnodig, ook complimenteerde zij de ouders van Sujal voor alle ondersteuning en motivatie die zij Sujal geven om zijn dromen waar te maken.

De DC wenst Sujal verder veel succes met het nieuw begin als jonge artiest van Saramacca en Suriname.