De Nations League-wedstrijd tussen Suriname en Haiti wordt vanavond gespeeld in het Franklin Essed stadion. Tijdens persconferenties op 10 oktober, geleid door beide bondscoaches, onthulde Aron Winter dat Stefano Denswil de nieuwe aanvoerder van het nationale Surinaamse team is. Winter prees Denswil vanwege zijn uitgebreide ervaring en hoog niveau als speler.

Over Haiti merkte Winter op dat ze grondig zijn geanalyseerd en dat de tegenstander verschillende speelstijlen hanteert om goede resultaten te boeken. De selectie van Haiti beschikt ook over enkele spelers met het vermogen om het verschil te maken.

Hoewel de afwezigheid van Chery en Biseswar in de selectie wordt gevoeld, benadrukte Winter dat de aanwezige spelers in staat zijn om dit gemis op te vangen.

Stefano Denswil, de nieuwe aanvoerder, voelt geen extra druk en beschouwt het als een eer. Hij benadrukte dat er in zijn ogen elf aanvoerders op het veld moeten staan om de best mogelijke resultaten te behalen.

De wedstrijd begint om 19.00 uur in het Franklin Essed stadion, en de hele selectie is fit. Ondanks het ontbreken van enkele prominente spelers, is Winter vol vertrouwen dat Suriname in staat is om tegen Haiti te presteren.