Suriname heeft opnieuw de titel van overall kampioen veroverd tijdens de Inter-Guyanese Spelen 2023 met vijftig punten. Guyana eindigde als tweede met veertig punten, gevolgd door Frans-Guyana op de derde plaats met 36 punten. Het driedaagse toernooi werd op 19 november afgesloten met een slotceremonie in de Ismay van Wilgen Sporthal. Minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) feliciteerde alle deelnemende sporters, coaches, officials en het bestuur van de Stichting School Sport Federatie.

De sportieve evenementen tijdens het toernooi omvatten atletiek, basketbal, schaken, tennis, voetbal, volleybal en zwemmen. Suriname behaalde overwinningen in zwemmen, voetbal, tennis, schaken en volleybal. Guyana excelleerde in atletiek, terwijl Frans-Guyana de kampioenstitel veroverde in basketbal.

Volgend jaar zullen de Spelen plaatsvinden in Frans-Guyana. Het doel van dit sportevenement is het bieden van kansen voor scholieren om deel te nemen aan diverse sportdisciplines, het bevorderen van verbeterde sportprestaties, culturele uitwisseling en het stimuleren van schoolsport. Bovendien is het ook bedoeld om de banden tussen de drie landen te versterken en te behouden.