In december 2023 behaalde VWO 4 de vierde plaats in het Goodwill Football Tournament U18 in Guyana. Op 24 januari ontving de schoolleiding de trofee en een geldprijs van USD 500. De overhandiging werd gedaan door de voorzitter van de Schoolsport Federatie Suriname (SSFS), Aniel Ghisaidoobe, en leden Ramon Apoetiti, John Zorgvol, en teambegeleider Raymond Peerwijk.

Acht teams namen deel aan het toernooi, georganiseerd door Petra, waaronder titelverdediger DC Caesar Fox, St. Ignatius, Clarendon College uit Jamaica, St Benedict’s College uit Trinidad en Tobago, VWO 4, en de top drie van de Limacol Schools League. Ondanks debuut behaalde VWO 4 de halve finale, waar ze werden verslagen door Clarendon College uit Jamaica. De vierde plaats was een opmerkelijke prestatie voor de debuterende school.

De deelname werd mogelijk gemaakt door de SSFS, een tak van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport. Voorzitter Ghisaidoobe prees de toewijding van de studenten en benadrukte de indrukwekkende prestatie, terwijl hij bevestigde dat SSFS blijft investeren in schoolsport. De leidinggevende Apoetiti deelde in de vreugde en toonde zich tevreden met het behaalde resultaat, waarbij hij benadrukte dat deze overhandiging niet alleen een sportieve triomf is, maar ook de voortdurende inzet van SSFS voor de ontwikkeling van jong sporttalent op schoolniveau weerspiegelt.