Sportbeleid #RA1photography contact / follow us on FB & insta Snap: ra1_photography mob/ app 597 8626446

President Santokhi heeft op donderdag 8 februari 2024 een ontmoeting gehad met verschillende sportdeskundigen en actoren binnen de regering, waarbij afspraken zijn gemaakt om diverse projectvoorstellen te bespreken en in te dienen voor uitvoering van het sportbeleid. Het staatshoofd benadrukte de noodzaak van tastbare resultaten op korte termijn en een goede communicatie met de gemeenschap over het sportbeleid.

De teams kregen de opdracht om snel bijeen te komen en de projectvoorstellen te bespreken, waarbij gekeken wordt naar beschikbare middelen voor diverse sportprojecten ten behoeve van de samenleving. De president en minister Immanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport juichen de samenwerking tussen de verschillende teams toe om meer resultaten te bereiken ondanks beperkte middelen.