Na een vijfjarige onderbreking vanwege de uitdagingen van Covid-19, vond eindelijk de langverwachte SVB President Cup plaats in het Dr. Ir. Franklin Essed Stadion. Op zondag 18 februari 2024, kwam de Surinaamse voetbaltrots weer tot leven met een krachtmeting tussen S.V. Robinhood en S.V. Inter Moengo Tapoe. S.V. Robinhood zegevierde met een indrukwekkende 3-0 overwinning, een triomf die volgde op hun succes in de CONCACAF Caribbean Cup vorig jaar.

Als eregast mocht President Chandrikapersad Santokhi persoonlijk de aftrap verrichten en kennismaken met de getalenteerde spelers. S.V. Robinhood werd bekroond met de S.V.B. President Cup en ontving naast de trofee een geldprijs van USD 10.000. President Santokhi beloofde het prijzengeld voor deze competitie te verhogen tijdens de komende regeringsvergadering, als erkenning voor het buitengewone sporttalent in Suriname.

S.V. Inter Moengo Tapoe, als semi-kampioen, ontving een prijs van USD 5.000. Het publiek kreeg extra sensatie toen Vicepresident Ronnie Brunswijk als speler bij S.V. Inter Moengo Tapoe optrad, wat een unieke ondersteuning voor zijn team betekende.